FGFNSG deel 4: redactie Feel Good stapt op wegens malversaties!

Koeijvoets en De Jong laten weer hun echte gezien zien. Dit keer door één van de laatste vrijwilligers, Paul Houkes, zonder overleg uit het redactiesysteem te knikkeren en de door hem gemaakte video’s weg te gooien. “Want het past niet in het format.” Dat was ook de druppel voor de Rijswijkse collega (Robert Heideman), ook hij legde het stokje als vrijwilliger neer.

In een uitgebreide brief aan het college doet Houkes zijn/hun verhaal. De details zijn niet mals, en bevestigen onze eerdere indruk van een tiranniek beleid, het bewust wegjagen van vrijwilligers met als enige doel de subsidie op te strijken en geautomatiseerde ‘playlists’ uit te zenden.

Opmerkelijk is de bevestiging uit eerste van onze vermoedens dat onder andere huisvestingskosten dubbel zijn opgevoerd bij de gemeentes Rijswijk en Pijnacker-Noordorp en dat er spookkosten zijn opgevoerd om de subsidiepot tot op de bodem leeg te schrapen.

Van onze kant valt nog te melden dat wij morgen (vrijdag 7 juli 2017) overleg hebben met een jurist van het Commissariaat van de Media als belanghebbende over een door ons Onafhankelijk Rijswijk in te dienen handhavingsverzoek jegens Feel Good Radio/Media. Iets wat het college van burgemeester en wethouders trouwens al lang had moeten doen, maar die zijn klaarblijkelijk nog niet helemaal wakker…